DESPRE NOI

Restaurantul nostru are o istorie interesanta mai ales daca ma gandesc ca initial acum 7 ani in urma, acesta era mult diferit si ca locatie, amenajare, spatiu si tipuri de meniuri oferite.Initial restaurantul a fost unul ovo-lacto-vegetarian.Acest aspect ne-a ajutat totusi destul de mult , daca privesc inapoi in timp, sa castigam destula experienta ,ca sa ne dorim ceva mai mult si anume sa devenim ceea ce suntem astazi:

Restaurantul Casa VEGETARIANA un restaurant strict vegetarian, unic in Romania.
                                      
Si de ce suntem unici ? Pentru ca incercam nu doar sa vindem produse cu meniuri originale.Vreau sa stii ca noi,echipa de aici suntem alaturi de tine, ca sa castigi un nou stil de viata care sa te provoace la o noua viziune.Deci prin urmare suntem gata sa te informam, instruim daca doresti, si sa ajungi un bun practician al tuturor noutatilor cu care vei veni in contact.Noi te ajutam sa castigi timp, sanatate si bani.


Ne aflam in Constanta si poti vedea intinsul Marii Negre, stand la masa aici in acest restaurant si intr-o ambianta relaxanta poti savura bunatati unice vegetariene.

Echipa noastra a suferit schimbari, dar in final dupa multe examene am ramas cei care am pus suflet si am rezistat tuturor presiunilor, tot asa cum si perlele se nasc dupa ce presiunea apei marii si continutul ei modeleaza si transforma scoicile.

Noi echipa de la restaurantul Casa VEGETARIANA te asiguram ca iti va lua ceva timp, posibil saptamani de zile bune ca sa testezi toate bunatatile de aici .Aici avem un laborator propriu unde toate produsele noastre sunt realizate dupa retete originale ,iar materia prima utilizata nu are adititvi, conservanti, produse rafinate, zahar, colesterol, deci tot ce iti oferim respecta principiile unei diete riguroase vegetariene.

Un comentariu:

  1. Recent am cumpărat aperitive diferite si un tort vegan de la Casa Vegetariană. Au fost foarte bune si apreciate de invitatii mei. Felicitări maeștrilor bucătari si cofetari!

    RăspundețiȘtergere